Bu Blogda Ara

5 Şubat 2012 Pazar

kayseri gunlerimiz

    Kayseriye tasinali 1,5 ay oldu yaklasik. Banularda guzel bir  yilbasi gecirdik. tasindigimizdan beri hava cok soguk. Gunlerdir kar kalkmadi. gecen gece -33 dereceye dustu. Balkonlarimizda patates- soganlar dondu. ama yillardir yasamayi istedigim KISI yasiyoruz burda. Bu arada ESRAM geldi Ingiltereden. bir hafta kaldi. Yine kizlarimla birlikteydik. bu birliktelige torunum da katilinca mutlulugumuza doyum olmadi. Biz de bu mutlulugu cercevelemek istedik.


Ama... ama aramizda, fotografta soyle boyle gorunen biri daha var, Insallah mayista dogacak olan kiz torunum, Banumun ikinci bebegi de bizimle birlikteydi.verhasil Doruk mayista bebek abi olacak. Bu guzellikleri Allah herkese nasibetsin.
      Esra da babasi ile beni goruntulemek istedi. Biz de 50 lili yillarimizi resmetmek istedik ve oylesine pozverdik.




  evet kayseride yogun bir kis yasiyoruz, ama evimiz 8. katta oldugu icin muhtesem manzarayi izlemek bir harika oluyor. bu arada esra ile de bir kac resim cekmeden duramadim.


















Balkonlarimiz cok buzlu ve hava cok soguk oldugu icin pencereden cekebildim.Ama ilk kez bu gun hava isindi ve gunesin biraz olsun sicagini hissedebildik. hava sicakligi 4 dereceydi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder